Hoogseizoen Hilgelo begint 1 mei

23 april 2019

WINTERSWIJK – Met het mooie paasweekend nog vers in het geheugen gaat op woensdag 1 mei het hoogseizoen officieel van start op de Leisurelands-recreatiegebieden Hilgelo, Stroombroek, Slingeplas en Hambroekplas. Het hoogseizoen loopt tot 1 oktober.
Bij de Achterhoekse recreatieplassen staan komende tijd verschillende publieksevenementen op het programma. Op 5 mei vindt het Bevrijdingsconcert Winterswijk plaats op ’t Hilgelo, op 23 juni de Triatlon Aalten op de Slingeplas en op 25 augustus de Triatlon Stroombroek.
De parkeertarieven zijn ongewijzigd: in het hoogseizoen (1 mei – 1 oktober) € 5,- voor voertuigen tot zes meter en € 10,- voor lange voertuigen van 6 tot 15 meter. In het laagseizoen (1 oktober – 1 mei) is het tarief € 3,- voor voertuigen tot zes meter en € 6,- voor voertuigen van 6 tot 15 meter.
Regelmatige bezoekers kunnen ook een parkeerjaarkaart kopen, geldig op 18 recreatiegebieden van Leisurelands. De voorverkoopactie loopt tot 1 mei. De parkeerpas kost dan  € 39,50 via www.leisurelands.nl.
Tijdens het hoogseizoen zijn honden niet toegestaan op de recreatiegebieden van Leisurelands, met uitzondering van de hondenwandelroute op Stroombroek.


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

Gerelateerde artikelen