4000 bezoekers voor nieuwe museum Transit Oost

11 december 2018

WINTERSWIJK – Museumwerkplaats Transit Oost heeft afgelopen zomer ruim 4000 bezoekers mogen verwelkomen. “Dat aantal ligt ver boven onze verwachtingen, het was een succesvol jaar”, zegt een tevreden voorzitter Remco Hijink. Het museum dat in april officieel geopend werd, sluit het seizoen af met een openstelling tijden de kerstvakantie.

Ondanks de warme zomer hebben toch vele bezoekers de museumwerkplaats bezocht. Niet alleen toeristen wisten de weg naar het museum te vinden, ook groepen uit de regio brachten een bezoek aan het nieuwe museum in Winterswijk. Afgelopen jaar hebben er zich ook nieuwe vrijwilligers aangemeld als gastheer en gastvrouw.

Tijdens de wintermaanden zal de vaste tentoonstelling worden uitgebreid met nieuwe elementen. Ook zal de modelbaan, waarop Winterswijk rond 1920-’30 te zien is, verder verfijnd worden.

Het seizoen 2018 wordt afgesloten met een openstelling van vier dagen tijdens de kerstvakantie. Op de zaterdagen 22 en 29 december van 10.00 tot 16.00 uur en de zondagen 23 en 30 december van 12.00 tot 16.00 uur zal de museumwerkplaats geopend zijn. Meer informatie op www.transitoost.nl.

 

 


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen