50+ Beurs smaakt naar meer

12 mei 2017

WINTERSWIJK – Organisator F & E Events kan terugkijken op een geslaagde eerste editie van de 50+ Beurs, begin april in zalencentrum de Harmonie. Met ruim tweeduizend bezoekers en tevreden standhouders ziet organisator Franz te Loo bevestigd dat er een behoefte is aan een evenement waar ouderen zich laagdrempelig en persoonlijk kunnen laten informeren over uiteenlopende diensten en producten. “De reacties waren zelfs dermate positief, dat we plannen hebben voor een volgende editie”, aldus Te Loo, “en dan nog groter en regionaler”.

Wethouder Ilse Saris, die de beurs officieel opende, noemde de beurs ‘the place to be’ voor vijftigplussers. Ze roemde het initiatief om ondernemers op deze manier een podium te geven waar ze in direct contact met hun doelgroep konden komen. Ze prees Franz te Loo dat hij in zo’n korte tijd een mooie beurs wist te organiseren. “Hiermee steek je je nek uit”. Na drie dagen beurs kon Te Loo tevreden vaststellen dat zowel bezoekers als standhouders goed te spreken waren over het evenement. “Het was voortdurend gezellig druk en er was toch voldoende gelegenheid voor individuele voorlichting en contacten. Veel bedrijven hebben er zo nieuwe klanten aan overgehouden en intussen ook goed kunnen netwerken met andere beursdeelnemers. Dat kan hopelijk nog tot mooie nieuwe diensten- of productcombinaties voor vijftigplussers leiden”. Te Loo was daags na de beurs alweer aan het nadenken over een plek en datum voor een vervolg volgend jaar. “Meer ruimte, een goede bereikbaarheid en voldoende parkeerruimte staan voorop”.

F & E Events heeft een deel van de beursopbrengst bestemd voor twee goede doelen. De Stichting Nina (onderzoek naar hersenstamtumor bij kinderen) krijgt 500 euro en de kinderboerderij Freriks ontvangt een gift van 350 euro voor een aan te leggen konijnenheuvel.

Prijsvragen Dan waren er nog meerdere standhouders die de bezoekers verrasten met en leuke prijsvraag. ASW Autoschade had als winactie bedacht: rij een snelle ronde in hun Formule 1 simulator en raad het bedrag van de schade op de foto’s.  Het juiste schadebedrag was € 1539,40. Diegene die hier het dichtstbij zat en ook nog eens de allersnelste ronde reed was Roin Hebly. Hij won de waardebon van € 145. De tweede, die ook heel snel was en ook nog eens het bedrag bijna goed geraden had, was Sepp Ruesink. Hij won de originele Max Verstappen drivers cap. De nummer drie, Maurice Schonewille, had eveneens een snelle rondetijd en zat ook niet ver van het schadebedrag. Hij won een nagellakbehandeling van Nail Bar by Syl gewonnen. “Maar de bon is overdraagbaar, dus je mag hem ook als cadeau geven…”, haastte Dennis te Kolsté van ASW erbij te melden.

André Meerdink van Witgoed Service Wenters liet bezoekers raden hoeveel kilo vaat er in zijn nieuwe type vaatwasser zat. Het totale gewicht aan servies bedroeg 10,634 kg. Winnaar werd Roel Stronks die akelig nauwkeurig  zat met zijn 10,670 kg en tweede werd Bennie Berenschot, die thuis kennelijk ook vaak de vaatwasser uitruimt, met 10,700 kg. Beiden wonnen een Rapid Grill van het merk Fagor.

De winnaar van de prijsvraag van Vakagarage Koopman werd mevrouw Te Selle. Zij won een Snap On staalborstelset en een gratis APK-beurt.

De heer en mevrouw Prinsen wonnen de selfie-actie die Citywonen Eugelink te Kortschot hield. Zij kregen een meubelcheque van € 250.


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen