50PlusBeurs Utrecht verwacht 100.000 bezoekers

17 september 2018

UTRECHT – Dinsdag 18 september opent de 26e editie van de 50PlusBeurs, ’s werelds grootste seniorenevenement, om 10.00 uur in De Jaarbeurs Utrecht. Van 18 tot en met 22 september dingen  536 exposanten uit alle branches om de gunst van de kapitaalkrachtige oudere consument.
Ook maatschappelijke organisaties waaronder politieke partijen zijn aanwezig met het oog op Prinsjesdag. De beurs kent een aantal beursprimeurs en het Blue Zone Paviljoen met tips om 100 jaar te worden.
Op de beurs staan primeurs als de Somnox (’s werelds eerste slaaprobot), de Hyundai KONA Electric (100% E- SUV) en Camperprimeurs van bijvoorbeeld Dethleffs en Hymer.
De 50PlusBeurs verwacht bijna 100.000 bezoekers in vijf dagen. Bedrijven en dienstverleners richten zich massaal op deze groeimarkt. Ouderen hebben nog steeds veel te besteden, groeien in aantal en vermogen, en zijn bereid te consumeren. Groeisegmenten blijven campers, hybride auto’s, elektrische fietsen en diensten voor gezond leven en langer thuis wonen.
Verder op de beurs presentaties rond domotica, e-health apps en technologie, alsook optredens van ruim tachtig artiesten en BN-ers als Heleen van Royen, Kluun, Erik de Zwart, Chazia Mourali, Maarten Spanjer, Charles Groenhuijsen en Rudolph van Veen.
Een overzicht van de beurs staat  op www.50plusbeurs.nl


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen