Aangepaste dienstregeling Arriva meivakantie en bijzondere dagen

24 april 2018

Reist u tijdens de meivakantie en/of op een van onderstaande bijzondere dagen  met Arriva? De bussen en treinen rijden deze dagen volgens een aangepaste dienstregeling. Plan voor een actueel reisadvies vooraf je reis met de reisplanner, zo ga je goed voorbereid op reis.

Op de volgende momenten kunt u een aangepaste dienstregeling verwachten:Meivakantie* 

Koningsdag** (27 april)
Bevrijdingsdag (5 mei)
Hemelvaartsdag (10 mei)
2e Pinksterdag (21 mei)

*Meivakantie
Tijdens de meivakantie is de vakantiedienstregeling van toepassing. De data van de meivakantie kunnen per regio verschillen. Plan je reis vooraf met de reisplanner.

**Koningsdag 
Op vrijdag 27 april viert heel Nederland Koningsdag. Pak gemakkelijk de bus of trein naar alle festiviteiten bij jou in de buurt. Check vooraf de reisplanner i.v.m mogelijk aangepaste routes en kijk op arriva.nl/koningsdag voor aanvullende informatie.

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn met hun familie aanwezig bij de viering van Koningsdag in Groningen. In verband met de viering van Koningsdag zet Arriva extra bussen en treinen in naar en van Groningen. Ook wordt met langere treinen gereden.

Dodenherdenking
Vrijdag 4 mei staan alle treinen en bussen van Arriva om 20.00 uur twee minuten stil tijdens de Nationale Dodenherdenking. Alle buschauffeurs en machinisten zetten het voertuig, indien mogelijk, op een veilige plaats stil.


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen