Actie voor eigenaar vernielde brommobiel

23 september 2017

WINTERSWIJK – Horeca-ondernemer Hans Tenbergen is een actie begonnen om de eigenaar van een afgelopen nacht vernielde brommobiel te hulp te schieten. Het voertuig dat geparkeerd stond aan de Wilhelminastraat, werd door onbekenden zwaar beschadigd. Politie-agent Willem Saris meldde de vernieling op social media en riep getuigen op de plegers van ‘deze laffe daad’ te helpen opsporen. Het is de tweede keer dit jaar dat de eigenaar, Peter Dibbets, de dupe werd van vandalisme aan zijn voertuig. De vorige keer kwamen ondernemer Dennis  Kolste van ASW en Autobedrijf Meerdink in actie om de schade te herstellen.

Tenbergen zegt op zijn Facebook-pagina dat hij een ‘Peter Dibbets fonds’ wil openen waar mensen een tientje kunnen doneren om de schade, geschat op 500 tot 1000 euro, te herstellen. Dit gaat volgens hem alleen door als de verzekering de schade niet dekt. Dan zal hij een rekeningnummer bekendmaken. Tenbergen zei vanavond al voor 750 euro toezeggingen binnen te hebben gekregen. Hij meldde ook dat Dennis Kolste had toegezegd het voertuig te willen repareren.

Op Facebook maakte de vernieling veel verontwaardiging los. De vernieling heeft volgens de politie plaatsgevonden tussen vrijdag 22 september circa 22.00 uur en zaterdag 23 september circa 9.00 uur. Getuigen kunnen zich melden bij 0900-8844.


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen