AutoMaatje slaat aan: extra chauffeurs gezocht

11 april 2019

WINTERSWIJK – Het project  AutoMaatje blijkt in Winterswijk een groot succes te zijn, want sinds de start half februari hebben vrijwilligers al meer dan tweehonderd ritten gemaakt. Met ANWB AutoMaatje kunnen minder mobiele inwoners die zelf geen vervoer hebben, gebruik maken van vervoer in auto met chauffeur. Tegen een kleine vergoeding worden zij door de vrijwilliger naar hun bestemming gebracht.  Vanwege de enorme drukte zoekt AutoMaatje nu, naast de huidige 25 chauffeurs, extra chauffeurs.
Een chauffeur brengt met zijn/haar eigen auto iemand ergens naar toe. Meestal leveren deze ritjes leuke gesprekken op. Ben je in het bezit van een eigen auto, ben je sociaal en wil je zo af en toe iemand ergens naartoe brengen? Dan komt AutoMaatje graag met jou in contact. Het Samenrijderspunt is bereikbaar via telefoon 0543 200 036 of via e-mail automaatje@vpwinterswijk.nl. Langskomen mag ook tijdens het spreekuur van het Vrijwilligerspunt, elke maandag t/m donderdag van 9.00 tot 12.00 uur aan de Torenstraat 9, Winterswijk.
Wil je binnenkort ergens naartoe, maar heb je nog geen vervoer? Dan kun ook jij gebruik maken van ANWB AutoMaatje. Een vrijwilliger brengt je dan van huis naar je bestemming en weer terug naar huis. Om je rit aan te melden of voor meer informatie kun je contact opnemen met het Samenrijderspunt telefoonnummer 0543 200 036.
Op de foto: een aantal vrijwilligers van het Vrijwilligerspunt en een aantal chauffeurs rondom de auto die door garage Winkelhorst voor promotiedoeleinden is aangeboden.

 

 


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen