Avondcafé voor mensen met autisme

28 maart 2019

WINTERSWIJK – Ben jij 16 jaar of ouder en heb je een autistisch spectrum stoornis (ass)? Of ben je normaal tot hoog begaafd? En lijkt het je wel wat om andere mensen met een ass te ontmoeten? Op vrijdagavond 5 april wordt voor het eerst een Avondcafé georganiseerd. Het Avondcafé wil mensen met een autistisch spectrum stoornis (ass) uit Winterswijk en omstreken een leuke avond bezorgen. Onder het genot van een hapje en drankje kun je gezellig een praatje maken, een spelletje spelen of gewoon lekker relaxen.

Het Avondcafé is elke eerste vrijdag van de maand van 20.00 tot ongeveer 22.00 uur. De avond begint om 20.00 uur met een pubquiz, je mag zelf weten of je aan deze quiz meedoet. De rest van de avond is er tijd voor een praatje en een spelletje onder het genot van een hapje en drankje. Als je iemand mee wilt nemen zonder ass dan is hij/zij ook van harte welkom.

Het eerste Avondcafé is op vrijdag 5 april bij de WUh aan de Torenstraat 9 (het voormalig SNS kantoor). Je bent welkom vanaf 19.30 uur, de avond begint om 20.00 uur. Er wordt een kleine vergoeding van 1 euro gevraagd.

Je kunt je aanmelden door te mailen naar overigtewinkel@gmail.com, zodat de organisatie een idee heeft hoeveel bezoekers er ongeveer zullen komen.


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen