Balletje trappen met oud-internationals, het kan op Nationale Ouderendag

20 september 2018

ALMELO – Altijd al een keer een balletje willen trappen met oud-internationals zoals Sjaak Swart en Kees Kist, of als zestigplusser je debuut maken op het veld van Heracles Almelo of aanvoerder van PSV zijn voor één dag? Tijdens het Eredivisie OldStars walking football-toernooi op vrijdag 5 oktober worden bijzondere voetbalwensen werkelijkheid. Wie zestig jaar of ouder is of een zestigplusser kent, kan uiterlijk vrijdag 28 september op http://www.eredivisie.nl/voetbalwens die lang gekoesterde voetbalwens kenbaar maken.

Vrijdag 5 oktober is Nationale Ouderendag. Die wordt dit jaar voor de tiende keer georganiseerd en jaarlijks door tienduizenden vrijwilligers van het Ouderenfonds mogelijk gemaakt.  In samenwerking met de Eredivisie CV en de KNVB worden nu naast ‘gewone’ wensen ook bijzondere voetbalwensen van 60-plussers vervuld. Dit gebeurt tijdens het Eredivisie OldStars walking football-toernooi in het Polman Stadion te Almelo dat voor iedereen vrij te bezoeken is.
Naast de wensen die worden vervuld staat het toernooi bol van (sportieve) activiteiten. De Eredivisieclubs nemen met hun OldStars walking football-team deel aan het toernooi in het Polman Stadion. Daarbij zijn een aantal Eredivisie-coryfeeën en bekende presentatoren zowel binnen als buiten de lijnen aanwezig. Tevens wordt op een feestelijke manier aandacht geschonken aan OldStars walking football, dat dit seizoen vijf jaar bestaat. Op de Eredivisie-website wordt binnenkort meer informatie over het toernooi bekend gemaakt.

Het Nationaal Ouderenfonds steunt ouderen in Nederland met concrete diensten en activiteiten. Voorbeelden hiervan zijn de BoodschappenPlusBus, OldStars, de Zilverlijn, de stranduitjes en de kerstdiners. Alle diensten en activiteiten zijn gericht op het stimuleren van sociale contacten en zelfredzaamheid van ouderen om zo eenzaamheid te bestrijden.


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen