Voorman Meddo’s Belang overleden

29 december 2017

WINTERSWIJK-MEDDO  – Secretaris André Menting van Meddo’s Belang is gisteren onverwacht overleden. “De verslagenheid is groot. André heeft veel voor Meddo betekend”, zo schrijft het bestuur van Meddo’s Belang op meddo.net. “Van jongsaf aan is hij enorm betrokken geweest bij onze gemeenschap. Hij stond onder andere aan de wieg van onze jongerenvereniging Elbekurkie. Jongeren waren enorm belangrijk voor hem. Hij wilde dat Meddo leefbaar bleef voor onze jeugd. Hij heeft gestreden voor nieuwbouwplannen, boerderijsplitsingen, goede infrastructuur en verbindingen tussen verenigingen maar vooral tussen mensen.”

Ook de seniorensoos Is een “kindje” van André. Zo zette hij ook de maandelijkse fietstocht met veel enthousiasme uit. Het MeddoMagazine werd iedere uitgave gevuld met een flinke bijdrage van een gedreven André.
In 2006 ontving hij voor zijn enorme inzet een koninklijke onderscheiding. “Hier was hij enorm trots op, maar nog groter was zijn trots op de onderscheiding die Meddo in 2003 kreeg: de Kern- met-Pit prijs. We mogen wel zeggen dat de Kern-met-Pit tekenend is voor André Menting als persoon”, aldus het bestuur.


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen