Braderie + kleedjesmarkt voor kinderen in Winterswijk

20 juli 2018

Op vrijdag 3 augustus staat het Winterswijkse centrum weer bol van de activiteiten. Zoals elk jaar slingert er door het gehele centrum een grote braderie met vele kraampjes en verschillende soorten handel, voor iedereen wel iets. Tevens zijn er vele randactiviteiten en voor de kinderen staat op de Markt een draaimolen waarin ze vele rondjes kunnen draaien. De braderie vindt plaats in het gehele centrum tussen 14.00 en 21.00 uur.
Voor de kinderen is er een speciale kleedjesmarkt. Je hoeft je hiervoor niet van te voren aan te melden; alleen op de dag zelf om  13.00 uur bij de infostand van de braderie (staat vooraan in de Torenstraat). Je krijgt dan een plekje toegewezen ergens op de braderie. Tevens zijn er kramen te huur voor de braderie en in de Torenstraat is een speciale rommelmarkt waar je voor €22,50 al je eigen kraam kan huren (alleen tweedehands spullen aanbieden). Lijkt je dat wat, stuur dan snel een e-mail naar: braderiewinterswijk@gmail.com

Het avondprogramma zal traditioneel worden afgesloten met een groot muziekspektakel aan de noordzijde van de Markt georganiseerd, door de Smaakmakers. Met de titel “lets get Funky” zal er een optreden zijn van Jared Grant (bekend van de Voice of Holland) en zal dj Robin Sparx de nodige plaatjes draaien. Dit geheel begint om 19.30 uur.

Gezelligheid alom dus op vrijdag 3 augustus in het gehele centrum van Winterswijk.


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen