ComedyClub-avond in Theater de Storm

13 oktober 2017

Dit theaterjaar gebruikt Theater De Storm haar MondriaanZaal (kleine theaterzaal) ook als ComedyClub. Geen rood pluche op deze avond, maar een café-setting, een podium én natuurlijk een bar. Op deze avond geniet het publiek van vier stand-uppers en live muziek van The Pianoco’s.

 

Line-up

20.00 uur | Live muziek The Pianoco’s

21.00 uur | Twee stand-up comediens

21.45 uur | Live muziek The Pianoco’s

22.15 uur | Twee stand-up comediens

Daarna een swingende afterparty o.l.v. The Pianoco’s

 

Stand-up comediens

Aanstormend talent Fuad Hassen, stand-upper Wilko Terwijn en Kristel Zweers zijn drie van de vier grappenmakers waarvan het publiek deze avond gaat genieten. De vierde stand-upper blijft nog even een verrassing. Iedere comédien staat ongeveer 15/20 minuten op het toneel.

 

The Pianoco’s

Om de avond een feestelijk ComedyClub gevoel te geven, vroeg De Storm The Pianoco’s de muzikale omlijsting te verzorgen. Dit doen zij met veel interactie van het publiek. Zij bepalen deze avond wat The Pianoco’s spelen. Guilty pleasures, dance classics, Nederlandstalig; het repertoire van deze vrolijke muzikanten is eindeloos. The Pianoco’s omlijsten de avond vol stand-up en laten het publiek genieten, zingen, misschien wel dansen en vooral nog meer lachen.


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen