Culinaire fietsdag ‘D’ Acht van de Bataaf’

7 juli 2018

Zondag 15 juli 2018 organiseert de molen de culinaire fietsdag ‘D’Acht van de Bataaf’. Samen met producenten van mooie streekproducten hebben we een dagvullende culinaire fietsroute gemaakt met boeiende afstapplekken onderweg.

Deelnemers krijgen onderweg allerlei streekeigen heerlijkheden voorgeschoteld zoals wijn, bier, kaas, vlees, koffie, honing, groente en brood van ambachtelijk gemalen meel, dat tijdens de Bataafse brunch bij de molen wordt gebakken in een hout gestookte bakoven.

Het wordt een afwisselende dag en de deelnemers kunnen genieten van het natuurschoon rondom Winterswijk, hapjes en drankjes, rondleidingen en gezelligheid. Er zijn 2 route’s van een ieder ongeveer 30 kilometer.

Starttijd van 9.00 – 10.00 uur bij molen Bataaf, Bataafseweg 20a te Winterswijk

De dag is opgedeeld in 2 etappes; eerste deel een noord/oostelijke route van ca. 30 kilometer waarbij tussen de middag een heerlijke brunch wordt aangeboden. Het tweede deel, ook 30 kilometer, gaat door het zuid/westelijke deel van Winterswijk. Na afloop is er gelegenheid om de dag bij de molen onder het genot van een hapje en drankje af te sluiten.

Voor deelname dient u zich vooraf in te schrijven en de kosten van € 25,00 p.p. te voldoen

Inschrijven culinaire fietsdag 2018: KLIK HIER
Geef u tijdig op, want er zit een maximum aantal deelnemers aan deze fietstocht. Aanvullende informatie ontvangt u bij de start op 15 juli.


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen