Dag van de mantelzorg

24 oktober 2017

Het werk van mantelzorgers is belangrijk en om hun zorgtaken goed te kunnen blijven doen, worden zij daarin ondersteund. Daarnaast krijgen mantelzorgers jaarlijks rond de dag van de mantelzorg een blijk van waardering in de vorm van een cadeaukaart en een speciale activiteit.

 

Dit jaar organiseert het team Projecten van het Sociaal team De Verwennerij. Een middag voor de geregistreerde mantelzorgers in Winterswijk waarop van alles te doen en te beleven is en de mantelzorgers in het zonnetje worden gezet. Dit doen wij natuurlijk in samenwerking met VIT-hulp bij mantelzorg en daarnaast vele organisaties en vrijwilligers in Winterswijk, want zo kunnen wij een zo interessant mogelijk programma aanbieden. Het wordt een middag met diverse activiteiten, gericht op ontspanning, vermaak, informatie, gezelligheid en ontmoeting. Met een drankje en een hapje, workshops, koffie en koek , muziek en nog meer vermaak. Aan de kinderen is ook gedacht: voor hen zijn er ook verschillende activiteiten.

 

Staat u geregistreerd als mantelzorger, dan bent u op zaterdag 11 november tussen 13.00 en 17.00 uur van harte welkom in Boogie Woogie aan de Roelvinkstraat 2. Op vertoon van uw persoonlijke uitnodiging die u per post heeft ontvangen, kunt u deze dag ook uw cadeaukaart in ontvangst nemen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nicole Rouwmaat 06 23 79 25 74 of Claudia Bosscher 06 12 72 13 85.


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen