Dansfeest voor babyboomers

24 september 2019

WINTERSWIJK – Op vrijdag 18 oktober is er in theater De Storm in Winterswijk een feest voor inwoners die tussen 1940 en 1965 jongvolwassen waren. Er  is volop gelegenheid  elkaar te ontmoeten, te dansen, herinneringen op te halen en het gevoel van de hoopvolle jaren 50 opnieuw samen te beleven.
Het belooft een actieve, leuke avond te worden met een programma dat teruggaat in de tijd. De band Afslag Oele speelt nummers uit de oude doos: voetjes van de vloer dus. Er is een pop-up-huiskamer in sfeer van weleer waar men waardevolle voorwerpen (of foto’s daarvan) kan laten beoordelen door een expert. In de kletshoek worden herinneringen en verhalen gedeeld en er is informatie over mogelijkheden om samen actief te blijven en leuke dingen te ondernemen. Als klap op de vuurpijl is er een lezing van Annegreet van Bergen, schrijfster van de boeken Gouden jaren en Het goede leven. Zij werd in 1954 geboren in Enschede.
Het feest begint om 19.30 uur en is rond 23.00 uur afgelopen. Kaarten zijn (online) te koop bij theater De Storm, ze kosten € 3,50 in de voorverkoop en € 5,00 aan de kassa. Voor meer informatie kan men contact opnemen met Claudia Bosscher van Sociaal team de Post, via 06-12 72 13 85 of  cbosscher@winterswijk.nl.


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen