Dansleraar Dolf Meijler overleden

8 januari 2018

WINTERSWIJK – Oud-dansleraar en -scheikundedocent Dolf Meijler is gisteren op 71-jarige leeftijd aan een hartstilstand overleden.  Dansschool Meijler aan de Korenstraat was in Winterswijk een instituut, waar gedurende 72 jaar duizenden Winterswijkers hun eerste danspasjes zetten. Meijlers echtgenote Ineke Meijler-Uland overleed afgelopen november op 67-jarige leeftijd.
Dansschool Meijler werd opgericht door Dolfs vader Hartog Meijler en bestond tot 2008 toen de zaak werd verkocht en enige tijd verder ging onder de naam Danscentrum Winterswijk. Dolf en Ineke namen de dansschool over in 1983. Dolf was ook leraar scheikunde aan de RSG.
Meijler werd bij zijn afscheid als leraar in 2011 onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje-Nassau voor zijn werk als collectant en voor de Vereeniging Volksfeest, vooral als leider van het kinderbal in het CC.
Inmiddels hebben honderden Winterswijkers zoon Mos Meijler, bekend als voorzitter van de plaatselijke afdeling van de SP, op Facebook gecondoleerd met het verlies van zijn ouders.


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen