De OuderenOmbudsman

8 augustus 2018

De OuderenOmbudsman is er speciaal voor ouderen. Een onafhankelijke vraagbaak. Om hen, soms letterlijk, de weg te wijzen. Via de telefoon, maar ook via internet. De OuderenOmbudsman-medewerkers zitten dagelijks klaar om de telefoon aan te nemen en zorgen dat ook op deze website up to date informatie is te vinden. Een (gratis) onafhankelijke en betrouwbare gids. Bij vragen over uiteenlopende onderwerpen als wonen, zorg, welzijn of mobiliteit, maar ook geldzaken. Geen vraag is te gek. En als de professionals van de OuderenOmbudsman het niet weten, dan weten ze in ieder geval waar men moet zijn voor een passende oplossing, of gaan er zelf naar op zoek.

De OuderenOmbudsman is er niet alleen om de ouderen op weg te helpen. Zij vraagt ook aandacht voor nijpende ouderenkwesties of thema’s die maatschappelijke of politieke aandacht verdienen. Zij behartigt de belangen van ouderen. En schuwt daarbij niet om de politiek of de pers te zoeken of op andere manieren in actie te komen.

Heeft u vragen zorgen of klachten?

Bel: 0800 – 1325 (gratis) – Bereikbaar van ma t/m vrij tussen 9.00 en 17.00 uur Mailen kan ook:  ouderenombudsman@ouderenfonds.nl


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen