‘De Tuber een aanwinst voor Winterswijk’

28 november 2018

Zaterdag 13 oktober hielden wij open huis om iedereen te laten kennismaken met de bedrijven die sinds september samen de Tuber vormen. De open dag was zeer geslaagd; wij bedanken iedereen die is geweest voor de getoonde interesse. Burgemeester Joris Bengevoord was aanwezig bij de officiële opening op vrijdagavond 12 oktober. Hij noemde de Tuber een aanwinst voor de gemeente Winterswijk!

Voor wie nog niet weet wat de Tuber is: recht tegenover het SKB is begin september medisch centrum de Tuber geopend.

Hier werken zes gespecialiseerde bedrijven intensief samen, zodat mensen met klachten aan voeten en benen op één locatie geholpen kunnen worden. Het gaat om Lavande Huidverzorging & Medisch Pedicure, Voetencentrum Wender, Voetmax Orthopedie, Schmidt Medica, vaatchirurg Allan Vafi met zijn praktijk mooiegezondebenen.nl en Schoenatelier Gelria.

Nog twee behandelkamers te huur

Ons pand is geheel rolstoelvriendelijk. Wij delen een gezamenlijke fraaie ontvangstruimte, waar twee gastvrouwen klaarstaan om mensen te ontvangen en wegwijs te maken. Voor klanten die meerdere afspraken hebben, is het een aangename plek om even te wachten en een kopje koffie te drinken. In de Tuber zijn twee kamers nog te huur voor aanverwante bedrijven.

 

Wie daar meer over wil weten, kan contact opnemen met

Corinne Trip via info@lavandehuidverzorging.nl of 0543-200032.


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen