Die Slingetaler

28 september 2017

De 50+ Krant viert een feestje en gaat daarom 350 vrijkaarten weggeven voor een leuke avond met orkest Die Slingetaler in het Wooldse gebouw Juliana op zaterdag 20 januari 2018.

 

De inmiddels zeer populaire Slingetaler zijn door 50+ Krant-uitgever Franz te Loo gecontracteerd voor deze avond om de liefhebbers van deze muziek en lezers van onze krant een leuke avond te bieden. Die Slingetaler komen uit Kotten en maken Alpenländische Volksmusik. Daarnaast worden ook  Engelstalige “Golden Oldies”, Nederlandstalige en dialectnummers niet geschuwd. Het gezelschap bestaat uit zes muzikanten en twee zangeressen.

 

De band treedt o.a. op in traditionele outfit met Lederhose en de zangeressen in een originele Dirndl. Die Slingetaler hebben al diverse grote optredens achter de rug, waaronder 2009 en 2011 in het voorprogramma van Die Jungen Original Oberkrainer uit Slovenië, uitverkochte optredens tijdens Ein Abend der Volksmusik in Kotten en diverse gastoptredens in de regio en Duitsland. In onze novemberuitgave van vrijdag 24 november wordt bekendgemaakt op welke datum en waar u de gratis kaarten kunt afhalen. Reservering vooraf voor deze vrijkaarten is niet mogelijk. We geven maximaal twee vrijkaartjes per persoon.

Dus bent u liefhebber van een geweldige avond met Die Slingetaler en wilt u er gratis naar toe, wees er snel bij zodra de datum in november bekend wordt. Franz te Loo wenst u alvast een heerlijke avond.

 


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen