Drie gewonden bij schietincident in Winterswijk

9 december 2018

WINTERSWIJK – Bij een schietincident in Winterswijk zijn vannacht drie mensen gewond geraakt, van wie een politieman.
Het begon vannacht even na 1.00 uur met een melding van een vernieling aan een woning aan de Keizersdwarsweg in Winterswijk. De drie verdachten van deze vernieling zijn na dit incident vertrokken in een zwarte Skoda, met het cijfer 99 in het kenteken. Politiemensen waren met de melder in gesprek toe de drie verdachten terugkeerden naar de woning. Op dat moment is er geschoten waarbij een politieman gewond is geraakt. Hij is naar het ziekenhuis vervoerd waar hij na behandeling is ontslagen.

De drie verdachten vertrokken wederom in de zwarte auto en zijn kort daarna aangehouden. Een van de inzittenden was zwaar gewond en is per helikopter naar het ziekenhuis in Nijmegen vervoerd. De bestuurder van de auto was ook gewond.

Bij de woning zijn nog twee verdachten aangehouden. In totaal gaat het om dus vijf verdachten. Het politieonderzoek is nog in volle gang. De politie wil graag weten wie de zwarte Skoda met de cijfers 99 in het kenteken in de nacht van zaterdag op zondag heeft gezien in de omgeving van de Keizerdwarsweg in Winterswijk. Bellen kan via 0900 – 8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800 – 7000.


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen