Droog en warm genieten van Steengroeve Theater in bioscoop

27 oktober 2017

WINTERSWIJK – Deze zomer heeft het Steengroeve Theater haar zevende jaargang beleefd met de voorstellingenreeks  CINEMA – Hooray for Hollywood!  Opnieuw hebben 12.000 bezoekers de voorstelling bezocht en genoten van de unieke locatie en bijzondere ambiance. Toch zijn er elk jaar mensen die zich zorgen maken over het weer en daarmee de kans dat ze een forse bui op hun bol krijgen.

Voor hen is er nu eenmalig een 100% zekere oplossing. In de week van donderdag 16 – 23 november komt de volledige voorstelling op film in de bioscoop in Winterswijk. Met filmmuziek als thema dit jaar is het vanzelfsprekend dat Skopein-bioscoop en het Steengroeve Theater een bijzondere samenwerking zijn aangegaan. Skopein werd sponsor en daarmee komt de film van de voorstelling zeker een week naar de bioscoop.

Dus nu geen regenjassen nodig en ook geen klei aan de schoenen maar lekker droog naar de bioscoop en in alle rust (terug)kijken naar de film van de voorstelling onder het genot van een drankje. Bijzonder is daarbij dat de film details laat zien die in de grootsheid van de groeve mogelijk verloren gaan met daarnaast ook beelden van achter de schermen. Geniet nogmaals van de prachtige filmmuziek gebracht door het Eerste  Achterhoeks Metropool Orkest ruim overgoten met een stevige theatrale saus.

De voorstellingen starten in het weekend om 16.00 uur en doordeweeks (niet op vrijdag en dinsdag) om 19.30 uur. Een kaartje kost 7,50 euro en is bij de bioscoop verkrijgbaar.

Overigens is het Steengroeve Theater Winterswijk nu 25 avonden open geweest en is slechts één voorstelling een dag uitgesteld (2010) en is er ook één avond totaal verregend (2015) doordat de weersvoorspelling totaal fout bleek te zijn. Spelers, muzikanten en bezoekers kunnen zich deze verregende avond nog goed herinneren, vooral door de bijzondere  saamhorigheid.


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen