Droomwens vervuld: rondvlucht boven Winterswijk

14 oktober 2017

WINTERSWIJK – Cor Visscher (91) en Hennie Plekenpol (69) uit Winterswijk hadden al heel lang een droomwens: ze wilden graag een keer een rondvlucht boven hun woonplaats beleven. Op Nationale Ouderendag, 6 oktober, was het weer te slecht, maar vandaag, een week later, ging die wens alsnog in vervulling. Vanaf vliegveld Wenningfeld bij Vreden ging de tocht over Winterswijk.

Piloot en wethouder Rik Gommers vloog het tweetal boven Winterswijk.  Zonder enige angst genoten de heren van hun rondvlucht. Een lang gekoesterde wens ging daarmee in vervulling. Beide heren hadden in het verleden menig vliegreis gemaakt, maar deze nog niet. “Ook van bovenaf gezien, wat is dat Komrij College toch een prachtig gebouw”, glunderde de heer Visscher. “Prachtig die herfstkleuren, zeker ook vanuit de lucht”, aldus de heer Plekenpol.

De wens kon in vervulling gaan namens het Nationaal Ouderenfonds, de Winterswijkse Uitdaging en diverse organisaties en vrijwilligers die hun medewerking toezegden, waaronder piloot Rik Gommers.

Omroep Gelderland en RTV Slingeland maakten opnames van deze mooie wens. Op TV Gelderland is de reportage vanavond, zaterdag 14 oktober te zien.


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen