Elferdink niet terug als wethouder

5 februari 2019

WINTERSWIJK – Wim Elferdink (49) is niet meer beschikbaar als wethouder voor Winterswijk. Hij blijft aan als wethouder totdat er een nieuwe coalitie is gevormd.
Wethouder Elferdink (CDA) maakte zijn besluit vandaag bekend. “Ik heb besloten mij niet meer beschikbaar te stellen als wethouder in een nieuw te vormen college van burgemeester en wethouders. Het was een moeilijke beslissing, want ik doe het werk met heel veel plezier. Tegelijkertijd stel ik vast dat het de laatste tijd steeds minder over de inhoud ging, maar steeds meer over mijn optreden in de raad. Het belang van Winterswijk staat voor mij voorop.”
Na de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2014 werd Wim Elferdink raadslid voor het CDA. Na een jaar werd hij fractievoorzitter. Na de verkiezingen van maart 2018 werd hij wethouder in de coalitie van CDA en WB. Elferdink is verantwoordelijk voor de portefeuilles Economie en Bedrijvigheid, Ruimtelijke ontwikkeling en Economie buitengebied, Natuur en Landschap, Duurzaamheid, Klimaat en Milieu, en Organisatie en Financiën.

 


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen