Enquête: hoe en waar willen oudere Winterswijkers wonen?

28 januari 2020

De Seniorenraad, de gemeente Winterswijk en De Woonplaats willen graag inzicht krijgen in de woonbehoefte bij (toekomstige) ouderen in Winterswijk. Willen senioren een appartement, een bungalow of zorgwoning? Willen ze in de buurtschappen of de kom van Winterswijk wonen, of misschien in een ‘naober’-hofje als De Knarrenhof, waarbij de bewoners elkaar ondersteunen?
Die wensen neemt de gemeente Winterswijk mee in het nieuwe woonbeleid dat deze zomer wordt voorgelegd aan de raad. Ook De Woonplaats kan er bij besluiten over nieuwbouw gebruik van maken en voor de Seniorenraad als vertegenwoordiger van de ouderen is die informatie van belang in de gesprekken met de gemeente.
Om ervoor te zorgen dat de nieuwe Woonvisie van de gemeente aansluit op de wensen van ouderen, is het daarom van belang dat ouderen hun woonwensen aangeven, al dan niet anoniem.
Formulieren voor de ‘enquête woonvormen voor ouderen in Winterswijk’ liggen op de balie van het gemeentekantoor en kunnen nog tot eind januari worden verstuurd naar de Seniorenraad. Postadres: Leliestraat 43, 7101CH Winterswijk of naar ​seniorenraadwinterswijk@gmail.com. Ook kunnen de formulieren worden gedownload op www.seniorenraadwinterswijk.nl/nieuws en per post of e-mail worden verstuurd naar de Seniorenraad.

 


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen