Flinke wijzigingen dienstregeling Arriva

9 december 2017

Met ingang van zondag 10 december 2017 geldt er voor al het openbaar vervoer in Nederland een nieuwe dienstregeling.Dit betekent andere vertrektijden, gewijzigde routes en nieuwe lijnen.

Trein Winterswijk–Arnhem
Op zaterdag vertrekt er voortaan ook een trein om 5:50 uur uit Winterswijk. Aankomst Arnhem 06.56 uur.

Trein Zutphen–Winterswijk
Er zijn kleine wijzigingen in de vertrektijden. De overstaptijd vanaf de Intercity uit Roosendaal wordt 1 minuut ruimer. Op werkdagen ’s avonds komen er 2 extra ritten bij. Vertrek uit Winterswijk om 19.20 uur en vertrek uit Zutphen om 20.37 uur.

Buslijn 24
De aankomst- en vertrektijden veranderen aanzienlijk. Dit wordt gedaan om de overstap op de treinen in Doetinchem te verbeteren.

Buslijn 27 en 29
De aankomst- en vertrektijden veranderen aanzienlijk. Hierdoor wordt het mogelijk gemaakt om in Doetinchem over te stappen op de trein naar Winterswijk.

Buslijn 28
De aankomst- en vertrektijden veranderen aanzienlijk. Dit wordt gedaan om de overstap in Doetinchem op andere buslijnen te verbeteren.

Buslijn 40
Op werkdagen zijn er kleine wijzigingen in de vertrektijden. Op zaterdag en zondag vertrekt lijn 40 vertrekt voortaan vanaf Doetinchem, na aankomst van de trein uit Arnhem. Hierdoor kun je op zaterdag en zondag voortaan 2 keer per uur van Doetinchem naar Gaanderen en Terborg reizen. Om dit mogelijk te maken zijn de vertrektijden aanzienlijk gewijzigd.

Buslijnen 72, 73 en 74
Lijn 72 rijdt niet meer tussen Lichtenvoorde en Varsseveld en in Lichtenvoorde. Deze verbinding wordt verzorgd door lijn 74. In Lichtenvoorde wordt volgens een gewijzigde route gereden.

Lijn 73 rijdt niet meer op zondag en op werkdagen na 21.00 uur. Reizigers van Winterswijk naar Enschede kunnen reizen via Station Lichtenvoorde-Groenlo. Op zaterdag rijdt lijn 73 overdag tussen Winterswijk en Groenlo waar je over kan stappen op lijn 74.

Lijn 74 gaat 7 dagen per week rijden, op werkdagen tussen Doetinchem en Enschede en op zaterdag en zondag tussen Varsseveld en Haaksbergen. Op zaterdag en zondag kun je in Varsseveld overstappen van of op de trein naar Doetinchem. In Haaksbergen sluit lijn 74 aan op lijn 62 van Syntus van en naar Enschede.


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen