Fotocursus in Molen Bataaf

9 december 2019

WINTERSWIJK – Molen Bataaf inspireert op de markante locatie op de hoek van de Bataafseweg in alle seizoenen vele fotografen. Zo is bij Anouk Nijkamp, lid van de activiteitencommissie van Molen Bataaf, het idee ontstaan om een fotocursus te organiseren met de molen als fotogenieke locatie. Workshopleider Anouk: “Tijdens twee workshopavonden en een praktijkdag wisselen theorie en praktijk elkaar steeds af.”
Op de vrijdagavonden 7 februari en 20 maart 2020 is er een fotoworkshop in de molen. Het onderwerp tijdens de eerste avond is basisinstellingen, zoals diafragma, sluitertijd en ISO; tijdens de tweede avond is het thema creatieve fotografie.
Daarna kunnen de deelnemers op zaterdag 28 maart vrij aan de slag in en rond de molen. “Dan kan men volop oefenen en eventueel foto’s verbeteren.”
Elke deelnemer kiest zelf één foto uit, die meedoet aan een foto-expositie tijdens Molendag op 9 en 10 mei in de molen. “Wij zorgen voor mooie afdrukken en we koppelen er een wedstrijdelement aan met de prijsuitreiking aan het einde van de molendagen. Daarna mogen de deelnemers hun afgedrukte exemplaar meenemen naar huis.”
De jury bestaat uit Ron Rensink en Rob Blekkink.
Data workshops
Vrijdag 7 februari 19:30 – 22:00 uur Vrijdag 20 maart 19:30 – 22:00 uur
Zaterdag 28 maart 10:00 – 12:30 uur
Alle bijeenkomsten vinden plaats in de molen.
Kosten
De kosten bedragen €45,- totaal. Inclusief koffie of thee en 1 fotoafdruk (40×60). Maximaal 12 deelnemers (in volgorde van aanmelding) kunnen zich tot eind december aanmelden via activiteiten@molenbataaf.nl


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen