Gemeente waarschuwt voor uitgever gids

11 september 2017

NA AANLEIDING VAN TELFOONTJES NAAR ONZE KRANT DELEN WIJ MEE DAT DE VIJFTIGPLUSKRANT NIET DE UITGEVER IS IN HET ONDERSTAANDE BERICHT.

 

WINTERSWIJK – De gemeente Winterswijk waarschuwt bedrijven en instellingen voor een uitgever die advertenties werft voor een lokale gids. “Er is bij ons het signaal binnengekomen dat organisaties en bedrijven in Winterswijk telefonisch benaderd worden voor het afnemen van een advertentie in de gids van de gemeente Winterswijk. Dit is echter geen gids van de gemeente Winterswijk”, zo benadrukt de gemeente.

De officiële gemeentegids van de gemeente Winterswijk is in juni uitgegeven door LokaalTotaal. Op dit moment wordt er niet namens de gemeente Winterswijk acquisitie gedaan voor een gids van de gemeente. Zodra de voorbereidingen voor het uitgeven van een nieuwe gemeentegids starten, informeert de gemeente bedrijven via de gebruikelijke kanalen door wie men benaderd kan worden voor een advertentie of vermelding in de gemeentegids. Wie acquisitiefraude vermoedt, kan daarover meer lezen op www.fraudemeldpunt.nl.


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen