Gemeente Winterswijk krijgt jaarlijks sportgala

14 september 2017

WINTERSWIJK – Om het bewegen te stimuleren en om mensen die sporten te waarderen, gaat de gemeente Winterswijk jaarlijks een sportgala organiseren. Tijdens dat gala worden een aantal prijzen uitgedeeld. De prijzen gaan niet alleen naar mensen die op hoog niveau prestaties hebben bereikt, ook de amateur-sporter die zich tot het uiterste inspant om te blijven bewegen kan in het zonnetje worden gezet.
Wethouder Wim Aalderink heeft hoge verwachtingen van het gala. ,,We promoten als gemeente dat mensen in beweging moeten komen. Het geeft invulling aan Winterswijk als sportgemeente. Het wordt een prachtig spektakel waar ik nu nog niet te veel over kan zeggen. Maar in principe kan iedereen die sport of een liefhebber is van sport, een rol krijgen tijdens dat gala. Als toeschouwer of als iemand die in aanmerking komt voor de prijzen. Er geldt één restrictie :als de zaal vol is gaan de deuren dicht. Ik verwacht dat het heel erg druk gaat worden. Winterswijk kent – gelukkig – veel sportverenigingen met erg trouwe leden.’’
De gemeente wil een aantal prijzen uitreiken; sportman, sportvrouw, sportploeg, de persprijs en de aanmoedigingsprijs van het jaar.


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen