Gilde Winterswijk start met nieuw cursusseizoen

21 augustus 2017

Op donderdag 7 en vrijdag 8 september geeft Gilde Winterswijk, Morsestraat 31, de gelegenheid om zich tussen 10.00 en 12.00 uur op te geven voor de cursussen voor 2017/2018.

Voor met name 50-plussers biedt het Gilde de mogelijkheid om kennis en vaardigheden te vergroten. Bij het Gilde worden de cursussen gegeven door vrijwilligers, die hun creativiteit, kennis en ervaring aanbieden. Daarvan kunt u tegen een geringe vergoeding gebruik van maken.
Een greep uit het aanbod: aquarelleren, conversatie Engels en Duits, digitale fotobewerking, diverse computercursussen en werken met Android-tablet of met iPad.

Bij Gilde Winterswijk geldt: werken met kleine groepjes in een ongedwongen sfeer.
Voor meer informatie en een compleet overzicht van alle cursussen kunt u kijken op de website:
www.gilde-winterswijk.com
Gedurende het cursusjaar is het gebouw aan de Morsestraat 31 iedere vrijdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur geopend voor de computer-inloopochtend. Er is dan een computerdeskundige aanwezig. Bij hem kunt u terecht met allerlei vragen over computers, software en multimedia (zoals smartphone en het gebruik van apps).

Het Gilde  verzorgt ook dorpsrondleidingen met een gids in en om Winterswijk; zowel wandelend als op de fiets. Heel geschikt als onderdeel van uw buurt-, familie- of bedrijfsfeestje! Voor informatie of het maken van een afspraak: tel. 0543-514159 of via de VVV.


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen