Gratis basiscursus schilderen met acryl bij de WUh

25 april 2019

WINTERSWIJK – Al lange tijd is er bij de WUh een schildersgroep, die wekelijks bij elkaar komt. Ze volgen geen les, maar gaan zelfstandig aan de slag. Echter, er bleek bij veel mensen behoefte te zijn aan een goedkope schildercursus om zo de basis te kunnen leren.
Daarom wordt er eind mei gestart met een cursus schilderen met acrylverf. Tijdens deze cursus maakt u kennis met schilderen en leert u de basisbeginselen van het schilderen met acryl. Voor alle materialen wordt gezorgd. Aan het einde van de cursus kent u de basistechnieken van schilderen en bent u hopelijk enthousiast geworden over deze leuke hobby. Naast dat het ontspannend en leerzaam is, is het ook gezellig om met medecursisten aan de slag te zijn.
De cursus wordt gegeven op vrijdagmiddag van 14.00 uur tot 16.00 uur bij de WUh, Torenstraat 9. De cursusdata zijn: 24 mei, 31, mei, 7 juni, 14 juni en 21 juni. De reservedatum is 28 juni. De cursus is gratis, er wordt alleen een kleine vrijwillige bijdrage van 2 euro voor koffie/thee gevraagd. Meer informatie en aanmelden: info@vpwinterswijk.nl of bel naar 0543 200 026. Langskomen kan ook, van maandag t/m donderdag van 9.00 tot 12.00 uur aan de Torenstraat 9.

 


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen