Gratis loopbaanadvies voor 45-plusser

25 januari 2018

WINTERSWIJK – Je hebt het naar je zin op je werk, maar hoe ziet dat er over tien jaar uit? Kun je je huidige werk tot je pensioen volhouden? Zou je misschien iets heel anders willen en wat zijn dan de mogelijkheden? Sinds begin dit jaar kunnen 45-plussers een gratis ontwikkeladvies krijgen, dankzij subsidie van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Het doel van zo’n advies is deelnemers stimuleren de regie over hun verdere loopbaan in eigen handen te nemen.

Tijdens het Ontwikkeladvies krijg je kosteloos een op maat gemaakt advies. Tijdens drie gesprekken staan je persoonlijke kwaliteiten, behoeften, vragen, zorgen en kansen centraal. Vervolgens wordt een ontwikkelplan opgesteld waarmee je een beter beeld krijgt van wat je wilt, kunt en wat jouw mogelijkheden zijn om te zorgen dat je prettig werkend je AOW-leeftijd kunt bereiken.

Het ontwikkeladvies is voor mensen vanaf 45 jaar die gemiddeld minimaal twaalf uur per week werken in een van de volgende beroepsgroepen: administratief en secretarieel personeel, assistenten en managementassistenten, verkoopmedewerkers en medewerkers logistieke centra in de detailhandel, schoonmakers en gemeenteambtenaren, werkzaam in de domeinen burger- en publiekszaken.

 

Een van de ontwikkel-adviseurs in deze regio is psycholoog en loopbaanprofessional Arjan Bentsink. Arjan, die werkt onder de naam Psychopraktisch, heeft ruime ervaring met loopbaan- en ontwikkeltrajecten. Het adviestraject bestaat uit drie gesprekken van circa anderhalf uur en online vragenlijsten en/of testen. De gesprekken worden gehouden in Winterswijk en Doetinchem. Men hoeft niet zelf subsidie aan te vragen. Aanmelden kan via de website van Arjan Bentsink:  https://www.psychopraktisch.nl. Daar staat ook meer informatie over het ontwikkeladvies.

 


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen