Groot peloton wielrenners rijdt vrijdag bij Winterswijk

28 juni 2017

WINTERSWIJK – Een geel-zwart peloton van 175 wielrenners rijdt vrijdagochtend 30 juni door de gemeente Winterswijk, van Meddo door het buitengebied van Huppel en Brinkheurne naar de grensovergang in ’t Woold. Het gaat om 175 lezers van De Twentsche Courant Tubantia uit Twente en de Achterhoek, die samen naar de Tourstart zaterdag in Düsseldorf gaan kijken. De tocht van 155 km voert van Enschede naar Ratingen bij Düsseldorf. Tien in witte overalls gestoken motorrijders begeleiden de groep. De rit wordt een mooi kijkspektakel, want ook tot de tourkaravaan behoren fotografen, wedstrijdleiding, sportartsen, sponsorauto’s, camerateam, bagagewagen en een bezemwagen.
De renners worden rond 9.40 uur verwacht bij Sevink Mölle in Meddo. Om 10.00 uur is er pauzestop bij Berenschot in het Woold en om half elf hoopt de karavaan de grens in deze buurtschap te passeren.
Het gaat overigens niet om een wedstrijd, maar om een recreatieve tocht. Doorkomsttijden kunnen 10 tot 20 minuten afwijken van het schema.

Meer info op de site van Tubantia

 


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen