Grote beurs en luchtballonnen komend voorjaar in ’t Woold

25 november 2017

WINTERSWIJK-WOOLD  – Het evenemententerrein rond gebouw Juliana in ’t Woold bij Winterswijk wordt komend voorjaar het decor van een grote regionale publieksbeurs en een ballooningfestival met een groot aantal luchtballonnen. Franz te Loo en Fred Koskamp van de Stichting Beurs Oost-Achterhoek zijn druk bezig om van het gecombineerde evenement De beurs voor iedereen en Ballooning Wenters op zaterdag 21 en zondag 22 april een grote happening voor de hele bevolking van de Oost-Achterhoek te maken.

 

Volgens de organisatoren heeft de 50+Beurs van afgelopen april in de Harmonie (ruim 60 standhouders, 2000 bezoekers) aangetoond dat er een duidelijke behoefte is aan een publieksbeurs waar uiteenlopende producten en diensten worden getoond en gedemonstreerd. “Maar ook veel mensen van jonger dan 50 kwamen op onze beurs af en daarom willen we er nu een evenement voor de hele bevolking van maken”, zegt Fred Koskamp. “Zeker in het voorjaar is daar behoefte aan, want dan is iedereen bezig met plannen voor de tuin, verbouwingen, aanschaf van fiets of auto en andere bestedingen van het vakantiegeld dat er weer aankomt. Op zo’n beurs kun je je dan vrijblijvend en breed oriënteren”.

 

Honderd stands

Te Loo en Koskamp willen er een groot evenement van maken, waar ook veel gebeurt en bijzondere dingen te zien  en te beleven zijn. Er is een grote expotent van 2000 vierkante meter afgehuurd en ook op het buitenterrein kunnen meerdere exposanten staan. Het aanbod komt van juweliers tot fietsenwinkels en van zorginstellingen  tot hoveniers. Er zijn al meerdere standhouders geboekt, maar er is nog ruimte voor meer exposanten, van klein kraampje tot groot plein.  De organisatie mikt op honderd beursstands.

Op en rond het evenementerrein zijn meerdere activiteiten en bijzondere demonstraties gepland, die in een later stadium bekendgemaakt zullen worden. De entree voor de beurs is gratis.

 

Ballonfestival

Spectaculair onderdeel van het weekend wordt Ballooning Wenters op zaterdag 21 april. Een groot aantal luchtballonnen zal dan laat in de middag het luchtruim kiezen. Wie Winterswijk en omgeving weleens van bovenaf wil bekijken, kan een plekje in zo’n mand vooraf reserveren (06-57549610). De luchtdoop wordt dan na afloop met champagne en een oorkonde beklonken.

 

De 50+Krant houdt u de komende maanden op de hoogte van het programma van het weekend en er komt ook een website en Facebookpagina voor De beurs voor iedereen.


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen