Harm Wassink ‘sociaalste ondernemer’ Winterswijk

2 mei 2018

WINTERSWIJK – Gisteren, op de Dag van de Arbeid, heeft plaatsvervangend voorzitter Jeroen Rensen van SP Winterswijk de oorkonde sociaalste ondernemer 2018 uitgereikt aan Harm Wassink van Harm Kookt Catering en Maaltijdservice in Winterswijk.

Harm was totaal verrast dat hij werd gekozen tot sociaalste ondernemer door lezers van de site van SP Winterswijk. “Het is al een grote eer dat je genomineerd bent en dat je dan mag winnen met iets dat je als normaal werk beschouwt is dat echt bijzonder”, aldus Harm.

De nominatie had Harm te danken aan zijn activiteiten binnen zijn catering en maaltijdservice waarbij hij meer doet dan enkel voedsel bereiding. “Belangrijk in zijn benadering is dat voeding voor iedereen bereikbaar moet zijn. Dat hij daarbij alle aandacht heeft voor de persoon achter de klant en bereid is iets extra’s te doen buiten het koken, maakt dat hij een sociaal element aan zijn activiteiten toevoegt. Dat Harm daarnaast ook de verspilling van voedsel probeert tegen te gaan en hier bewust mee bezig is, geeft mede aan dat Harm een maatschappijbewuste ondernemer is”, aldus Rensen. “Ook dit jaar is de prijs wederom goed terechtgekomen, bij een ondernemer die het hart op de goede plaats heeft zitten en die aandacht schenkt aan wat er om hem of haar heen gebeurt in de maatschappij.”

De andere genomineerde,  Carel van Sorgen voor zijn spontane actie voor een Rotterdamse postbode, had het volgens Rensen zeker ook mogen worden.

Foto: Jeroen Rensen reikt de oorkonde uit aan Harm Wassink. Foto SP.


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen