Help Samenrijderspunt aan e-tandem en rolstoelfiets

27 juni 2019

WINTERSWIJK – Sinds begin dit jaar zijn bij het Samenrijderspunt, bij de Wuh aan de Torenstraat 9, duofietsen met trapondersteuning te leen. Mensen die niet meer zelfstandig kunnen fietsen kunnen hier gebruik van maken. Door samen met iemand met de duofiets op pad te gaan, kan men weer genieten van de omgeving, een kopje koffie op het terras en een fietstocht. Men komt weer onder de mensen en kan weer deelnemen aan het sociale leven.
Else Klomps, de Winterswijkse Uitdaging en meerdere particulieren hebben zich ingezet om de duofietsen voor alle Winterswijkers beschikbaar te krijgen. Door bijdragen van een fonds, particulieren en ondernemers konden de fietsen worden aangeschaft en het Samenrijderspunt worden opgezet. Er wordt goed gebruik gemaakt van de duofietsen, ze zijn regelmatig uitgeleend.
Om nog meer mensen te kunnen laten genieten van een mooie fietstocht in de omgeving, wil het Samenrijderspunt ook graag een rolstoelfiets en een e-tandem aanschaffen. Daarvoor is een aanvraag ingediend bij de actie Warm Hart van de KRO. Else Klomps: ‘Mensen met een beperking willen graag mee kunnen doen in de samenleving en betrokken blijven. Fietsen is een basale beweging, goed voor lichaam en geest. Met ook een e-tandem en een rolstoelfiets kunnen we het fietsen helemaal voor iedereen mogelijk maken. We hopen dat de Winterswijkers ons hiermee willen helpen en onze actie willen steunen’.
Wie Else en het Samenrijderspunt wil helpen kan op hen stemmen via de actie Warm Hart. U kunt de actie steunen door gewoon te stemmen of door lid te worden (voor eenmalig € 6,00). In dat laatste geval ontvangt het Samenrijderspunt in ieder geval € 10,00. Dus door zelf eenmalig € 6,00 te investeren ondersteunt u het Samenrijderspunt met € 10,00. Het lidmaatschap stop na één jaar automatisch.

 

 


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen