Hewigo in race voor OOM-Award

28 mei 2019

WINTERSWIJK – Apparatenfabriek Hewigo uit Winterswijk is genomineerd voor de OOM-Award Gelderland 2019. Dat is de onderscheiding voor het meest actieve (metaal)leerbedrijf in de regio. Naast Hewigo zijn ook L.M.B. Vorden en Bronkhorst High-Tech uit Ruurlo in de race voor de award. De winnaar wordt bekendgemaakt op 7 juni.

“Zonder opleiden is er geen toekomst voor de maakindustrie”, zegt mede-eigenaar en praktijkopleider Björn Heijerman. “We proberen de leerlingen hier het vak van A tot Z te laten beleven. En laten zien hoe mooi het is om iets met hart en ziel te produceren. De jongens maken in een paar jaar enorme stappen. Dat geeft veel voldoening, zeker als ze aan het eind met een diploma in hun handen staan. De nominatie voor de OOM-Award is een mooie beloning voor onze inspanning om de leerlingen op een zo hoog mogelijk niveau te krijgen. We hebben die talenten heel hard nodig.
De nominaties komen mede tot stand op basis van het aantal bijscholingsactiviteiten door de werknemers van het bedrijf, het aantal bbl-leerlingen dat wordt begeleid en het aantal stageplaatsen dat wordt aangeboden. Na de nominatie gaat een vakjury langs bij alle genomineerde bedrijven en komt vervolgens met een eindoordeel.
Bekijk hier de video van Hewigo en de nominatie voor de OOM-Award.

Foto:Olivier Huisman

 


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen