Hilton kiest Winterswijkse filmer Krosenbrink

11 januari 2018

WINTERSWIJK – Het befaamde Hilton-hotel in Amsterdam heeft zijn keus laten vallen op de Winterswijkse video-fotograaf Sonny Krosenbrink voor het maken van drie promotie-filmpjes. Krosenbrink (26) heeft inmiddels zijn eerste draaidag achter de rug en zal de komende weken nog enkele dagen in Amsterdam doorbrengen voor het maken van opnames. Hilton wil de filmpjes gaan inzetten voor onder meer boekingswebsites en voor de werving van zakelijke klanten voor vergaderingen en conferenties.

Krosenbrink, die nu afstudeert op media, informatie en communicatie aan Saxion in Enschede, is heel blij met de opdracht. “Het is een leuke opdracht en een heel mooie promotie voor mijn werk”.  De Winterswijker is ‘via-via’ benaderd door Hilton voor de klus. Hij maakte ook al een sfeervolle foto van een zonsondergang vanuit het hotel, die nu op de Facebookpagina van Hilton Amsterdam prijkt.
Krosenbrink  heeft een eigen bedrijf en maakte als ‘video-graaf’ al films voor onder andere NPO, KRO-NCRV en 100% Winterswijk. Hij is ook als fotograaf werkzaam voor de 50+Krant in Winterswijk.
Grote foto: de zonsondergang vanuit het Hilton, gefotografeerd door Sonny Krosenbrink.


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen