Hoe blijf ik de Zorg de Baas

19 maart 2018

Onder het motto “Hoe blijf ik de zorg de baas” organiseert VIT-Mantelzorg een aantal trainingen. Mantelzorg overkomt je, daar kies je doorgaans niet voor. Bepaalde omstandigheden zijn niet te veranderen, maar sommige dingen kunt u wél beïnvloeden. Bijvoorbeeld hoe u zelf het zorgen voor de ander zo goed mogelijk kunt volhouden. Tijdens deze training leert u bewust te kijken naar uw omstandigheden en wat ú nodig heeft om de zorg aan te kunnen en vol te houden. Tijdens alle bijeenkomsten is er volop de gelegenheid om ervaringen uit te wisselen.

 

Bijeenkomst 1

Beter inzicht krijgen in uw zorgsituatie.

Bijeenkomst 2

Omgaan met gevoelens. Met welke gevoelens krijgt u te maken bij het langdurig zorgen voor iemand anders en zijn deze gevoelens van invloed op de zorg?

Bijeenkomst 3

De veranderende relatie – Voorkomen van overbelasting – Opkomen voor jezelf

Bijeenkomst 4

Zorgen voor jezelf; hoe doe je dat? –  Welke ondersteuning is er? –  Hulp vragen en hulp aanvaarden. Na aanmelding wordt er contact met u opgenomen om te bespreken of de training voor u geschikt is.

Meer informatie en inschrijven

Wilt u meedoen of wilt u eerst wat meer weten over de training? In beide gevallen kunt u ons bellen, elke werkdag van 9.00 – 15.00 uur, via tel. (0544) 82 00 00. Mailen kan ook naar info@vithulpbijmantelzorg.nl met vermelding van naam, adres, woonplaats en telefoonnummer.


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen