Hoogseizoen Hilgelo begint 1 mei

23 april 2019

WINTERSWIJK – Met het mooie paasweekend nog vers in het geheugen gaat op woensdag 1 mei het hoogseizoen officieel van start op de Leisurelands-recreatiegebieden Hilgelo, Stroombroek, Slingeplas en Hambroekplas. Het hoogseizoen loopt tot 1 oktober.
Bij de Achterhoekse recreatieplassen staan komende tijd verschillende publieksevenementen op het programma. Op 5 mei vindt het Bevrijdingsconcert Winterswijk plaats op ’t Hilgelo, op 23 juni de Triatlon Aalten op de Slingeplas en op 25 augustus de Triatlon Stroombroek.
De parkeertarieven zijn ongewijzigd: in het hoogseizoen (1 mei – 1 oktober) € 5,- voor voertuigen tot zes meter en € 10,- voor lange voertuigen van 6 tot 15 meter. In het laagseizoen (1 oktober – 1 mei) is het tarief € 3,- voor voertuigen tot zes meter en € 6,- voor voertuigen van 6 tot 15 meter.
Regelmatige bezoekers kunnen ook een parkeerjaarkaart kopen, geldig op 18 recreatiegebieden van Leisurelands. De voorverkoopactie loopt tot 1 mei. De parkeerpas kost dan  € 39,50 via www.leisurelands.nl.
Tijdens het hoogseizoen zijn honden niet toegestaan op de recreatiegebieden van Leisurelands, met uitzondering van de hondenwandelroute op Stroombroek.


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen