Info-avond duurzame energie voor inwoners Winterswijk

14 september 2017

WINTERSWIJK – Op woensdagavond 27 september wordt van 19.00 tot 22.00 uur een Duurzame Energie Brasserie gehouden in het Gerrit Komrij College. Een avond met verschillende informatiekraampjes over het gebruik en besparen van energie. En de vraag mee te denken over welke oplossingen u het beste vindt.

De gemeente Winterswijk wil in 2030 energieneutraal zijn. Om dat doel te bereiken wil de gemeente samen met inwoners, ondernemers en organisaties een passende energiemix voor Winterswijk opstellen. De energiemix bestaat uit drie onderdelen. In de eerste plaats moeten we met elkaar in Winterswijk zoveel mogelijk energie besparen. Want wat je niet gebruikt, hoef je ook niet op te wekken. Daarnaast gaan we op zoek gaan naar manieren om de energievraag die overblijft schoon op te wekken binnen Winterswijk. Als dat onvoldoende oplevert kijken we ook over de gemeentegrenzen heen. Deze uitgangspunten zijn op 29 juni door de gemeenteraad vastgesteld in de Energievisie.

Duurzame Energie Brasserie
De Duurzame Energie Brasserie is een vrije inloopavond voor alle inwoners en belangstellenden. Op deze avond kunt u meedenken over de energiemix en lopend langs een route met kraampjes informatie ophalen over hoe u zelf een bijdrage kunt leveren aan een energieneutraal Winterswijk in 2030.


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen