Info-avond SKB over hartfalen

28 augustus 2017

WINTERSWIJK – Donderdag 21 september houdt Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB) in Winterswijk onder de naam ‘SKB legt uit’ een informatieavond over ‘hartfalen, wat doet dat met u’.

Hartfalen is een ernstige ziekte met veel gevolgen voor de patiënt en diens naasten. In deze SKB legt uit gaat cardioloog Carlos Da Fonseca in op de medische kant van hartfalen. Hij vertelt wat de oorzaken en risico’s van hartfalen kunnen zijn en hoe u deze kunt herkennen.

Verpleegkundig specialist Adelheid Kolkman legt uit hoe u er mee om kunt leren gaan en wat de gevolgen voor het dagelijks leven kunnen zijn.

Een vrijwilliger van De Hart&Vaatgroep zal in het kort vertellen wat de patiëntenvereniging voor u kan betekenen. In de pauze en na afloop van de informatieavond kunt u terecht bij de informatiestand van de vereniging voor meer informatie.

De informatieavond is op donderdag 21 september van 19.30 tot 21.15 uur en vindt plaats in het auditorium van het SKB. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Er staat koffie en thee klaar. Ook in de pauze wordt gezorgd voor een hapje en drankje. De avond en het parkeren zijn gratis. Meer informatie en aanmelden via www.skbwinterswijk.nl of via 0543 54 44 15 (vrijwilligers Gastenservice).


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen