Infoavond SKB over borstzorg

6 oktober 2017

WINTERSWIJK – Dinsdag 24 oktober houdt Streekziekenhuis Koningin Beatrix in Winterswijk een infoavond met de titel ‘Alles over borstzorg(en)’. De avond is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over borstzorg (behandeling van borstproblemen/borstkanker) en borstzorgen (klachten van de borst(-en) en bezorgdheid bij vrouwen en mannen).
Chirurg Kirsten Kuizenga legt uit wat de indicaties zijn voor een borstonderzoek en vertelt over erfelijkheid bij borstkanker. De mammacare-verpleegkundigen vertellen over het traject van de mammasneldiagnostiek. Daarna gaat radioloog Miranda Wamelink in op de diagnostische onderzoeken, zoals mammografie en echografie, bij patiënten met (goedaardige) afwijkingen in de borst. Na de pauze is het woord aan chirurg Arda Brink en verpleegkundig specialist Silvia Schreurs. Zij gaan in op mogelijke operatieve ingrepen en de voor- en nabehandelingen bij borstkanker.

De informatieavond is op dinsdag 24 oktober van 19.30 tot 21.30 uur en vindt plaats in het auditorium van het SKB. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Er staat koffie en thee klaar. Ook in de pauze wordt gezorgd voor een hapje en drankje. De avond en het parkeren zijn gratis.  Meer informatie en aanmelden via www.skbwinterswijk.nl of via 0543 54 44 15 (vrijwilligers Gastenservice).


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen