Informatie-avond over duurzaamheid in De Storm

27 september 2018

WINTERSWIJK – De inwoners van Winterswijk in contact brengen met duurzame organisaties en lokale pioniers in duurzaamheid. Dat is het doel van de Meet-up Duurzaamheid op maandag 8 oktober van 18.30 tot 21.30 uur in Theater de Storm. De markt is gratis toegankelijk.

In 2030 wil Winterswijk energieneutraal zijn. Daarvoor heeft de gemeente de hulp van alle inwoners hard nodig. De makt in De Storm wil daarover inspireren en informeren. Er zijn stands van lokale pioniers in duurzaamheid, bedrijven en organisaties met thema’s als besparen, het energieloket en duurzame energieopwekking. De deskundigen geven uitleg, tips en een persoonlijk energieadvies voor uw huis, bedrijf, vereniging en/of buurt.

Voor de jonge duurzaamheidsfans verzorgt Staring Educatie enkele activiteiten, waaronder de “sappentrapper” (smoothiebakfiets). Tijdens de avond zijn er nog gratis energiescans voor een monument beschikbaar, kan men voor gereduceerd tarief een woonverbeterplan laten opstellen en krijgen de bezoekers een gratis led-lamp.


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen