Inspiratiedag Op Eigen Wijze Ouder Worden

7 april 2019

De ouderenbonden in Winterswijk, het Sociaal Team Winterswijk en de werkgroep Identiteit en Zingeving van KBO-PCOB in Gelderland houden op donderdag 9 mei de bijeenkomst ‘Op Eigen Wijze Ouder Worden’ in het Zonnebrinkcentrum aan de Zonnebrink 61 in Winterswijk.

We worden steeds ouder, maar hoe leven we plezierig? Hoe regelen we de zorg? Hoe gaan we om met de dood? En hoe kunnen we vrede hebben met onze beperkingen en wat betekenen we voor elkaar en voor de samenleving? Genoeg om over na te denken en met elkaar in gesprek te gaan.

Journalist, schrijver en theoloog Arjan Broers houdt een inleiding. Daarna gaan de bezoekers op speelse manieren in kleine groepen met elkaar in gesprek. De inspiratiedag duurt van 10.00 uur tot ongeveer 14.45 uur en is inclusief koffie, thee en een lunch. Aan deze dag zijn geen kosten verbonden. De dag is bedoeld voor iedereen die dit thema belangrijk vindt. Het is niet nodig om lid te zijn van een ouderenbond.

Aanmelden kan via pcobwinterswijk@gmail.com of (06) 25 15 17 65. Inschrijving vindt plaats op volgorde van aanmelding. Wie een vervoersvraag of dieetwensen heeft kan dat bij aanmelding aangeven.


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen