Joris Bengevoord en Arijan van Bavel uit elkaar

6 februari 2018

WINTERSWIJK – Burgemeester Joris Bengevoord van Winterswijk en zijn partner Arijan van Bavel gaan uit elkaar. De burgemeester heeft dat in een brief aan de gemeenteraad bekendgemaakt.  Onderstaand bericht is vandaag door burgemeester Bengevoord aan de leden van de gemeenteraad verstuurd.

Geachte leden van de raad,
Als burgemeester wil ik open en transparant mijn functie kunnen uitoefenen. Met deze
brief breng ik u op de hoogte van een wijziging in mijn persoonlijke leven.
Onlangs hebben mijn partner Arijan van Bavel en ik besloten onze relatie te beëindigen.
Het afgelopen jaar is een bijzonder en heftig jaar geweest waarin onze woon-, werk- en
privé-situatie sterk zijn veranderd. Er blijkt onvoldoende basis om samen door te gaan.
Het leek me goed om u daar als burgemeester over te informeren.
Aangezien het hier om een persoonlijk kwestie gaat zal ik dit niet verder toelichten.
Met vriendelijke groeten,
Joris Bengevoord, burgemeester Winterswijk

Op zijn Facebook-pagina schrijft Arijan van Bavel:

Beste vrienden en bekenden,

Mijn grote liefde Joris en ik hebben besloten om uit elkaar te gaan en als vrienden door te gaan. Het afgelopen jaar is een bijzonder en heftig jaar geweest waarin onze woon-, werk- en privésituaties voor ons beiden sterk zijn veranderd. Na tien jaar intensief met elkaar geleefd en gewerkt te hebben, houdt dat nu op. Dat doet ons beiden veel verdriet.
Ik wens Joris het allerbeste toe en ben enorm trots op wat hij bereikt heeft. Hij is een zeer betrokken burgemeester voor Winterswijk, een gemeente waar we bijzonder warm zijn ontvangen. Met pijn in mijn hart verlaat ik Winterswijk en keer ik terug naar mijn vertrouwde Tilburg om daar mijn leven voort te zetten. Ik kijk terug op een prachtige tijd samen, vind het fijn dat we als vrienden uit elkaar kunnen gaan en kijk uit naar wat de toekomst mij gaat brengen!

Groet Arijan


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen