Jubileumconcert Wenters Plus met Ernst Daniël Smid

30 juli 2019

WINTERSWIJK – 50-plus vereniging Wenters Plus viert haar 10-jarig jubileum op zondag 6 oktober met een groot concert in de Jacobskerk. Hoofdgast is zanger Ernst Daniël Smid, die meerdere nummers zal vertolken, samen met de andere optredende groepen en artiesten. De organisatie heeft voor het concert het harmonieorkest van het KWOV, het koor Rockpops en het duo Beer Swildens (viool) en Eamon te Voortwis (piano) gestrikt. De middag wordt gepresenteerd door Betty Wassink.
Wenters Plus heeft bijna 600 leden en de Jacobskerk biedt ruimte aan 350 tot 400 personen. De middag is gratis toegankelijk voor leden van Wenters Plus en voor genodigden. Al veel leden hebben zich aangemeld, maar mogelijk zijn er nog kaarten beschikbaar, ook voor niet-leden. Aanvragen kan bij: Hans Willemsen tel. 0543-450737 of bij Gerard Siebelink tel: 0543-530889 of per e-mail: secretariaat@wentersplus.com met vermelding van naam, adres en telefoonnummer. Aanvang concert: 14.30 uur, kerk open om 14.00 uur.

Wenters Plus heeft de komende maanden nog veel activiteiten op de agenda staan:

 

6-8  Dagtocht door het groene hart van de Randstad
3-9  Bingo met leuke prijzen bij Partycentrum Nijenhuis
10-9  Optreden van Reinhard ten Brink
17-9  Spelmiddag met praattafel (rummikub, kaarten en sjoelen)
24-9  Woolds Mansleukoor
1-10  Bingo met leuke prijzen bij Partycentrum Nijenhuis
6-10  Groot concert in de Jacobskerk aan de Markt. Aanvang 14.30 uur Kerk open om 14.00 uur
8-10  Optreden van Carmelita

Trio Carmelita dinsdag 8 oktober

Carmelita is opgericht in 2016 en bestaat uit Yvonne (zang), Johan (percussie en zang) en Gerrit (gitaar, mondharmonica en zang). Alle drie hebben vele jaren ervaring met het maken van diverse soorten muziek. Door het gebruik van drie verschillende stemmen krijgen de nummers een eigen karakter. Het repertoire bevat een schat aan mooie liedjes in het Engels, Nederlands en Achterhoeks. Uiteenlopend van oude bekende klassieke nummers van de Beatles, Dire Straits, C.C.R., Eric Clapton en Linda Ronstadt. Nummers uit de periode 1920 – 1930 zoals van Madeleine Peyroux en tot nieuwere nummers van Claudia de Breij en Adele. En van sfeervolle luisterliedjes tot nummers uit de blues en jazz. Passende muziek voor op een terras, markt of een feest. Verzoeknummers uit het repertoire worden graag gespeeld.

 

 


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen