Kuipers Zitcomfort voor een eersteklas advies, persoonlijke benadering en uitstekende service

28 november 2018

Dus uw meest vanzelfsprekende partner voor uw optimale zitcomfort.

Ons bedrijf bestaat uit een klein team dat u begeleidt vanaf advisering tot aan de levering en nazorg van onze producten. Alleen deze manier van werken garandeert een persoonlijk contact tussen u en ons bedrijf.

 

Service is voor ons vanzelfsprekend

Lekker zitten is van vele factoren afhankelijk. Denk daarbij aan de juiste zitdiepte en zithoogte. Werken met een Nederlands product is een groot voordeel. Hierdoor kunnen  stoelen, maar ook banken geleverd worden, die daadwerkelijk op maat gemaakt zijn, zoals bijvoorbeeld voor mensen met korte benen. Tevens is het van belang om eventueel mee te kijken naar de situatie in huis. Veiligheid is belangrijk! Bijvoorbeeld wanneer een fauteuil midden in de kamer komt te staan. Een snoer over de vloer is dan niet alleen een niet al te fraai gezicht, maar kan ook leiden tot een gevaarlijke situatie. De fauteuil kan dan voorzien worden van een accu. Er is keuze uit zowel klassieke als moderne modellen. Natuurlijk moet een stoel mooi passen binnen het interieur met de juiste kleurstelling, maar zeker zo belangrijk is waar de stoel van gemaakt is, een goede comfortabele zit en uitstekende motoren of gasveer heeft.

 

Wij werken niet met “vanaf”-prijzen, zodat u, nadat u al uw wensen kenbaar gemaakt heeft, niet voor een onplezierige verrassing komt te staan van een hoog eindbedrag. Onze prijzen zijn transparant, zodat u meteen weet waar u aan toe bent.


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen