Lenny Kuhr in de Koppelkerk

23 maart 2018

Op vrijdag 30 maart treedt de bekende Nederlandse singer-songwriter Lenny Kuhr op in de Koppelkerk in Bredevoort. Het is bijna 50 jaar geleden dat Lenny Kuhr het Eurovisie Songfestival won met haar lied ‘De Troubadour’.

Het Eurovisie Songfestival was een begin een carrière die nog steeds voortduurt. Na een lange stilte veroorzaakt door haar stemverlies maakte Lenny Kuhr in 2004 haar comeback in de theaters. Zeven succesvolle theaterprogramma’s later, treedt Lenny Kuhr in de Koppelkerk op met haar voorstelling ‘Gekust door de eeuwigheid’.

Haar voorstelling steunt op twee pilaren. De ene is het diepe heimwee dat Lenny als kind voelde en dat de grondtoon is van ieder mens. De tweede pilaar is: waar trekt dat heimwee ons naar toe?

Een spannende ontroerende en vitale voorstelling die menig hart zal raken, zowel om de inhoud en de zeer persoonlijke verbindende teksten als door de muziek die zich zeer transparant, vurig en verfijnd laat horen. Er wordt met minimale geluidsversterking gewerkt. Links en rechts van Lenny Reinier Voet op gitaar en Mischa Kool op basgitaar.

Locatie: Koppelkerk, Koppelstraat 35, 7126 AG Bredevoort
Datum: vrijdag 30 maart
Tijd: 20.30 uur (zaal open: 20.00 uur)
Entree: € 15,-
Reserveren: www.koppelkerk.nl / 0543-216 005


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen