Lezing over vogelgeneeskunde bij Sociëteit

31 oktober 2019

WINTERSWIJK – Tony Oranje houdt op zaterdagmiddag 9 november bij Sociëteit Winterswijk een lezing over vogelgeneeskunde. De bijeenkomst vindt plaats in het parochiehuis van de katholieke kerk aan de Misterstraat.
Oranje (1962) is al zijn hele leven een groot vogelliefhebber. Hij studeerde in 1989 af als dierenarts voor landbouwhuisdieren, maar specialiseerde zich gaandeweg steeds meer in vogels. Hij wordt internationaal erkend als groot deskundige op dit gebied.
Tony vertelt met enthousiasme over zijn werk. Naast de behandeling van zieke vogels bestaat dat ook uit het zelf maken van medicijnen voor deze en andere dieren. In zijn eigen farmaceutische bedrijf heeft hij bijvoorbeeld een middel tegen schimmelinfecties ontwikkeld, wat een wereldprimeur was.
Tony heeft inmiddels de dierenartsenpraktijk verkocht, maar behandelt nog wel vogels van (soms bijzondere) klanten. Zo heeft hij eens een roofvogel in zijn praktijk gehad, die door een Europees vorstenhuis voor de jacht werd gebruikt. En zo zijn er meer verhalen, anekdotes en wetenswaardigheden over vogelgeneeskunde.

Lezing door Tony Oranje over Vogelgeneeskunde
Datum: zaterdag 9 november 2019, 16.00 – 18.00 uur
Locatie: parochiehuis van de RK Kerk aan de Misterstraat 18, Winterswijk (schuin tegenover de Hema)
Kosten: voor niet-leden € 10,-, inclusief hapje en drankje.
Zie ook www.societeitwinterswijk.nl


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen