Maatjes gezocht voor activiteiten en gezelschap

18 oktober 2018

WINTERSWIJK – De Winterswijkse Uitdaging is op zoek naar maatjes, mensen die af en toe activiteiten ondernemen met een ander. Maatjes bieden gezelschap, zorgen voor afleiding en doen gezellige dingen samen. Je gaat bijvoorbeeld samen koken, eten, wandelen, nieuwkomers wegwijs maken, samen naar de film, spelletjes doen, gezellig een uurtje koffie drinken of gewoon een luisterend oor bieden. Drukke agenda? Je kan ook 1 à 2 uur per week of maand maatje zijn. Ook naast je baan, gezin, hobby’s, levert het ontspanning op en geeft het je energie. 

Op dit moment is de Winterswijkse Uitdaging op zoek naar:

  • Een maatje die het leuk vindt samen te gaan fitnessen, kletsen en meer te weten wil komen over de Syrische cultuur. Voor een 20-jarige Syrische jonge vrouw.
  • Iemand die het gezellig vindt er samen op uit te gaan. Kopje koffie drinken, helpen met de Nederlandse taal. Voor een 61-jarige Syrische vrouw.
  • Iemand die het leuk vindt om samen door Winterswijk te wandelen en een nieuwkomer wegwijs te maken. Voor een 19-jarige Somalische jongen.
  • Een actief, creatief en gezellig maatje voor een mevrouw die wat slecht ter been is. Begeleiden bij ziekenhuisbezoek, kletsen, winkelen, (woord)spelletjes, borduren etc. Kortom iemand met veel interesses.
  • Iemand die het leuk vindt te gaan fietsen, meegaat naar het dorp om boodschappen te halen en/of samen iets te gaan drinken.

 Contact opnemen kan via het Vrijwilligerspunt. Telefoonnummer 0543 – 200026. E-mail info@vpwinterswijk.nl


Deel dit bericht

Advertentie


Socialmedia

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue

Gerelateerde artikelen